Головна  →  Новини  →  17 квітня 2019

На вулиці Йорданській замінять 400 метрів зношених тепломереж від теплового пункту до 6 житлових будинків

На вулиці Йорданській замінять 400 метрів зношених тепломереж від теплового пункту до 6 житлових будинків

Близько 400 метрів зношених трубопроводів замінять в Оболонському районі на вул. Йорданській. Це розподільчі мережі, які забезпечують тепло та гарячу воду від центрального теплового пункту до 6 найближчих житлових будинків. Саме такий комплексний підхід заміни трубопроводів, а не латання окремих дірок застосовує КП «Київтеплоенерго» під час цьогорічної ремонтної програми. Про стан старих мереж, що демонтують енергетики, та використання нових трубопроводів розповів журналістам «Факти ICTV» начальник району теплових мереж «Поділ» Сергій Черноштан, повідомили у комунальному підприємстві.

За його словами, теплоенергетики демонтують старі вражені корозією та іржею трубопроводи, які уже відпрацювали не 1, а 2-3 терміни своєї експлуатації, а на їхнє місце прокладають нові – з попередньою тепло- та гідроізоляцією.

На ділянках, де минулого опалювального сезону, було виявлено велику кількість пошкоджень, теплотраси міняють комплексно від теплових пунктів до будинків, це допоможе у майбутньому забезпечити стабільне теплопостачання та безаварійну роботу тепломереж всього мікрорайону. Так на мережах, які прокладені від теплового пункту за адресою: вул. Йорданська, 18 минулої зими ліквідували більше 20 пошкоджень. Щоразу під час ремонтів доводилося призупиняти теплопостачання. Тому було прийнято рішення замінити повністю труби на цій ділянці. Крім того, у тепловому пункті встановили новий бойлер, який забезпечить безперебійне та якісне постачання тепла і гарячої води мешканцям ближніх будинків, розповів начальник РТМ «Поділ».

Нагадаємо, що 6 квітня в Києві офіційно завершився опалювальний сезон, а вже 8 квітня у КП «Київтеплоенерго» розпочали ремонтну програму тепломереж. Протягом міжопалювального сезону теплоенергетики планують замінити близько 130 км зношених трубопроводів.

 

Джерело: Офіційний портал Києва


 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку