Головна  →  Новини  →  15 серпня 2019

За три місяці КП «Київтеплоенерго» замінило 65 км найбільш аварійних теплових мереж

За останні три місяці спеціалісти комунального підприємства «Київтеплоенерго» (КТЕ) замінили 65 км найбільш зношених теплових мереж. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Ми не припиняємо масштабну заміну теплових мереж, а також реконструкцію об’єктів теплового господарства. Із початку міжопалювального сезону уже завершені роботи на 10 об’єктах. Продовжуються роботи на 60 об’єктах, завершити які планують до початку опалювального сезону. Загалом уже замінили 65 км трубопроводів», – сказав Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що зараз, після повернення теплоенергетичного комплексу в управління комунального підприємства, муніципалітет повністю володіє ситуацією щодо реального стану мереж, обладнання, об’єктів теплогенерації тощо.

«Зараз ми зосереджені на підготовці до зими. Майже завершені гідравлічні випробування на мережах. Їх повноцінне та якісне виконання дозволяє значно зменшити кількість можливих аварій під час запуску опалення. Підрозділ КТЕ – «Київські теплові мережі» під час випробувань вже виявили 1796 пошкоджень, із яких вже усунули  – 1589», – зазначив Петро Пантелеєв.

 

Джерело: Офіційний портал Києва 

Перейти до спискуВерсiя для друку