Головна  →  Новини  →  25 вересня 2019

Оголошення про проведення публічного громадського обговорення щодо пріоритетності та доцільності реалізації заходів, які планується включити до бюджетного запиту на 2020 рік

Відповідно до вимог Бюджетного регламенту Київської міської ради, затвердженого рішенням Київської міської ради від 16.05.2019 № 903/7559, Департамент житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) проводить консультації з громадськістю щодо визначення пріоритетності та доцільності реалізації конкретних заходів щодо розвитку житлово-комунального господарства, які планується включити до бюджетного запиту на 2020 рік.

У період з 02 вересня 2019 року до 15 вересня 2019 року проведено перший етап консультацій з громадськістю – вивчення громадської думки. На офіційному сайті Департаменту житлово-комунальної інфраструктури було розміщено презентацію запропонованих Департаментом заходів, які планується подати для включення до бюджетного запиту та запропоновано киянам ознайомитись із переліком конкретних заходів і у разі необхідності надати свої пропозиції.

На другому етапі планується проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення. Обговорення пропозицій Департаменту житлово-комунальної інфраструктури щодо пріоритетності та доцільності реалізації конкретних заходів, які планується включити до бюджетного запиту на наступний рік відбудеться в рамках засідання Колегії Департаменту житлово-комунальної інфраструктури 09.10.2019 о 14.00 за адресою: вул. В. Житомирська, 15 А.

Презентація  запропонованих Департаментом житлово-комунальної інфраструктури заходів, які планується подати для включення до бюджетного запиту ТУТ.

Бажаючих взяти участь у публічному заході просимо зареєструватись до 18.00 08.10.2019. Зокрема надіслати на електронну адресу:  [email protected] прізвище, ім’я, по батькові учасника, назву громадської організації, об’єднання тощо, яку представляє учасник (за наявності), контактний номер телефону.  

Телефон для довідок: (044)279-36-23.

Перейти до спискуВерсiя для друку