КМДА Київська міська державна адміністрація


9 жовтня 2019

Департамент житлово-комунальної інфраструктури презентував громадськості стратегічний план діяльності на 2019 − 2021 роки

Департамент житлово-комунальної інфраструктури презентував громадськості стратегічний план діяльності на 2019 − 2021 роки

У Департаменті житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) створено консультативно-дорадчий орган – Колегію Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, на першому установчому засіданні якого за участі громадськості проведено обговорення стратегічного плану діяльності Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, як головного розпорядника бюджетних коштів на 2019 − 2021 роки. Про це повідомив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Науменко.

«Сьогодні у сфері житлово-комунального господарства є багато важливих питань, які доцільно опрацьовувати колегіально, у тому числі і з залученням громадськості, тому було прийнято рішення створити Колегію Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, до складу якої увійшли представники Департаменту, районних в місті Києві державних адміністрацій та громадськості. Головною метою діяльності Колегії є  узгоджене вирішення важливих питань у сфері житлово-комунального господарства, колективне і вільне обговорення стану, найважливіших напрямів функціонування та розвитку житлово-комунальної галузі міста Києва. І перше важливе питання, яке ми винесли на обговорення новоствореного дорадчого органу за участі громадськості є стратегічний план діяльності Департаменту на 2019 − 2021 роки», - зазначив Дмитро Науменко.    

Він наголосив, що це вже другий етап обговорення питань щодо пріоритетності та доцільності реалізації заходів, які планується включити до бюджетного запиту на 2020 рік. На першому етапі було проведено вивчення громадської думки, зокрема на офіційному сайті Департаменту житлово-комунальної інфраструктури було розміщено презентацію запропонованих Департаментом заходів, які планується подати для включення до бюджетного запиту на наступний рік та запропоновано киянам ознайомитись із переліком конкретних заходів і у разі необхідності надати свої пропозиції.

«Стратегічний план діяльності Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, як головного розпорядника бюджетних коштів на 2019 − 2021 роки передбачає 6 основних стратегічних цілей. Зокрема це забезпечення ефективної політики у сфері житлово-комунального господарства міста Києва, підвищення ефективності житлово-комунальної інфраструктури, підвищення ефективності споживання енергоресурсів, покращення якості сервісу у сфері житлово-комунальних послуг, залучення власників житла до управління  житловим фондом та забезпечення екологічної безпеки в столиці і зниження негативного впливу на довкілля», - зазначив Дмитро Науменко.

Також він зауважив, що стратегічний план діяльності Департаменту житлово-комунальної інфраструктури,  як головного розпорядника бюджетних коштів на 2019 − 2021 роки та презентація запропонованих Департаментом заходів, які планується подати для включення до бюджетного запиту на наступний рік доступні на сайті Департаменту житлово-комунальної інфраструктури.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.