Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2019

У Києві працює 45 аварійних бригад для ліквідації аварійності під час запуску опалювального сезону – Петро Пантелеєв

У Києві працює 45 аварійних бригад для ліквідації аварійності під час запуску опалювального сезону – Петро Пантелеєв

Процес запуску тепла фактично завершується, і 80% житла – з теплом. Проблему створюють пошкодження, що виникають на теплових мережах, через їх багаторічну зношеність. У Києві працює понад 40 аварійних бригад для їх ліквідації. Про це під час інспекції складного пошкодження на території Лук’янівського ринку повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Ми об’їжджаємо проблемні точки на мережах, що сталися під час старту опалювального сезону. Ускладнює роботу наших аварійних бригад те, що пошкодження знаходиться під торговими павільйонами. Трубопровід великого діаметру – 400 мм і робота ремонтників тут особливо відповідальна», – зауважив Петро Пантелеєв.

Аварія на території ринку стається не вперше, тому наступного року закладають у плани реконструкції цю ділянку.

Також під час виїзду заступник голови КМДА відвідав котельню, що розташована на території обласної лікарні.

«Це один із проблемних об’єктів, бо він цього року фактично залишився без керуючої організації і в оперативному порядку передавався вже комунальному підприємству обласної ради. Спільними зусиллями з головою обласної адміністрації зараз ми маємо актуального управлінця – це комунальне управління обласної ради, що займається теплоенергетикою. На ремонт котельні виділені кошти, замовлене відповідне обладнання. І ми забезпечимо тепло і в лікарню, і в житлові будинки», – сказав Петро Пантелеєв.

За його словами, залишаються проблемні питання: ОСББ із даховими котельнями, що мають заборгованість за газ.

«І ми ці питання продовжуємо вирішувати в антикризовому режимі, залучаючи всі необхідні інстанції, адже не все залежить лише від політичної волі міста забезпечити людям тепло», – сказав Петро Пантелеєв.

Перейти до спискуВерсiя для друку