Головна  →  Новини  →  1 листопада 2019

У Водно-інформаційному центрі відбулась презентація книги «Оглянись з любов’ю», де зібрані спогади ветеранів ПрАТ «АК «Київводоканал»

У Водно-інформаційному центрі відбулась презентація книги «Оглянись з любов’ю», де зібрані спогади ветеранів  ПрАТ «АК «Київводоканал»

У Київському Водно-інформаційному центрі (Музей води) відбулась презентація книги «Оглянись з любов'ю», де зібрані спогади про минулі роки ветеранів ПрАТ «АК «Київводоканал», які часто в непрості часи гідно несли звання працівників Київського водоканалу, а частина з них і зараз продовжують працювати на благо міста і киян.

«Рухаємося в майбутнє, базуємося на досвіді» - пише у вступній частині книги голова правління – генеральний директор ПрАТ «АК«Київводоканал»  Дмитро Новицький.

Автори книги акцентують увагу на тому, що досвід – це, в першу чергу, люди, які своєю кропіткою працею десятки років удосконалюють найрізноманітніші процеси з водопідготовки та водовідведення, а потім передають ці знання молодим поколінням.

За задумом ця книга – це погляд з висоти прожитих років, величезного життєвого досвіду, погляд у минуле, яке пройшло у славному колективі – Київводоканалу, це погляд з любов’ю до своєї професії без осуду і тяжкого жалю за чимось нездійсненним, без критики та якихось  недоречностей, що мали місце в житті. У цій книзі зібрані спогади про успіхи і невдачі, радісні та сумні моменти професійного життя ветеранів Київводоканалу.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку