КМДА Київська міська державна адміністрація


2 грудня 2019

«Київтеплоенерго» продовжує укомплектовувати штат: на підприємстві понад тисяча актуальних вакансій

У комунальному підприємстві «Київтеплоенерго» на сьогодні 1089 актуальних вакансій. Підприємство продовжує роботу для максимальної комплектації штату. Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, коментуючи недостовірну інформацію, поширену деякими ЗМІ.

За його словами, із переліком цих вакансій можна ознайомитись на офіційному сайті підприємства - https://kte.kmda.gov.ua/vakansiyi/.

Також Петро Пантелеєв спростував інформацію щодо беззбитковості муніципальної теплоенергетики у період роботи ПАТ «Київенерго».

«Діяльність ПАТ «Київенерго» була збитковою. Про це свідчать офіційні релізи самої компанії. Сумарний збиток «Київенерго» за 2014-2018 рр. становив 2,1 млрд грн, і це при тому, що за аналогічний період ПАТ «Київенерго» отримувало різницю в тарифах на теплопостачання на загальну суму 2,9 млрд грн. Тобто, без урахування різниці в тарифах загальний збиток ПАТ «Київенерго» становить 5 млрд грн», – повідомив Петро Пантелеєв.

Також, як зазначив заступник голови КМДА, не відповідає дійсності інформація про відсутність аудиту діяльності «Київтеплоенерго».

«Усі комунальні підприємства міста Києва, зокрема «Київтеплоенерго», проводять щорічний незалежний аудит бухгалтерського обліку та фінансової звітності згідно з законодавством України (у тому числі, аудит собівартості продукції (товарів, робіт, послуг) та аудит щодо підтвердження достовірності, повноти та відповідності чинному законодавству та встановленим нормативам річної фінансової звітності)», – пояснив заступник голови КМДА.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.