КМДА Київська міська державна адміністрація


28 травня 2015

Стартували виїзні засідання штабів з питань підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років

Стартували виїзні засідання штабів з питань підготовки міського господарства  до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років

З учорашнього дня стартували виїзні засідання штабів з питань підготовки міського господарства  до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років. Розпочали із Солом’янського та Печерського районів міста Києва, в подальшому кожного тижня такі заходи проходитимуть у кожному з 10 районів міста.

В ході засідань представники районних в місті Києві держаних адміністрацій доповідають про хід підготовки житлових будинків, закладів освіти, культури, медичних закладів, доріг, шляхів та споруд на них, електротехнічного, водопровідно-каналізаційного господарства до роботи в осінньо-зимовий період та наявні проблемні питання, які виникають в ході цієї роботи. Також, проводяться обстеження територій районів та об’єктів комунального господарства.

Метою виїзних штабів є завчасне виявлення проблемних питань та своєчасне їх вирішення для забезпечення якісної підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.

Цей процес відбувається під особистим, чітким контролем заступника директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Олександра Мали хіна.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.