Головна  →  Новини  →  15 січня 2020

«Київтеплоенерго» сьогодні вранці завершило ремонтні роботи з усунення пошкодження магістрального трубопроводу на вулиці Антоновича

«Київтеплоенерго» сьогодні вранці завершило ремонтні роботи з усунення пошкодження магістрального трубопроводу на вулиці Антоновича

Аварійні бригади «Київтеплоенерго» сьогодні вранці завершили ремонтні роботи з усунення пошкодження магістрального трубопроводу на вулиці Антоновича.

Із моменту виявлення пошкодження увечері 13 січня три бригади «Київтеплоенерго» працювали у цілобовому режимі. Було здійснено розриття місця пошкодження, демонтаж пошкодженого трубопроводу, виконано роботи з гідроізоляції та укрупнення вузлів трубопроводів, замінено усю ділянку пошкодженого трубопроводу довжиною 23 м на проїжджій частині.

Нагадаємо, пошкодження з витоком теплоносія на проїжджу частину за адресою: вул. Антоновича, 176 сталося увечері 13 січня через зношеність мережі. Трубопровід діаметром 1000 мм було прокладено у 1987 році. Він обслуговує близько 3 тис. будівель. Відразу ж після виявлення пошкодження клієнтів було перепідключено до іншого теплоджерела – СТ-1. Станом на 9:00 завершили заповнення системи теплоносієм та переключення клієнтів на постійне джерело живлення ТЕЦ-5.

Одночасно розпочнуться роботи з відновлення асфальтного покриття Голосіївським ШЕУ.

Сьогодні об 11:00 відбудеться прес-брифінг представників КП «Київтеплоенерго» щодо завершення ремонтних робіт із ліквідації пориву тепломережі на Антоновича.

Перейти до спискуВерсiя для друку