Головна  →  Оголошення  →  19 березня 2020

Оголошено результати Конкурсу проектів з реалізації у 2020 році енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені ОСББ та ЖБК

Оголошено результати Конкурсу проектів з реалізації у 2020 році енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені ОСББ та ЖБК

Сьогодні, 19.03.2020 відбулося засідання комісії для проведення конкурсу проектів із реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), а також у кооперативних будинках (ЖБК), під час якого прийнято рішення щодо результатів Конкурсу енергоефективних проектів, які будуть реалізовані у 2020 році.

Зокрема, оцінивши проекти учасників відповідно до критеріїв, затверджених Положенням про конкурс, конкурсна комісія одноголосно ухвалила рішення про визнання переможцями конкурсу поточного року 100 ОСББ/ЖБК.

Загальна вартість робіт, передбачених проектами-переможцями становить 175,5 млн. грн. з них частка бюджетних коштів становить близько 112 млн. грн., а 63,5 млн. грн.розмір внесків співвласників.  Роботи на об’єктах переможців 2020 року будуть виконуватися в межах наявних бюджетних призначень.

Адресний перелік об’єктів переможців конкурсу у 20120 році буде затверджений розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та оприлюднений в установленому порядку в газеті Київської міської ради "Хрещатик".

Загалом для участі в конкурсі в поточному році було прийнято 186 конкурсних проектів, 86 проектів, які не увійшли до числа переможців, можуть бути реалізовані в поточному році за умови, якщо Київрада прийме рішення про виділення додаткових коштів на зазначені цілі.

 Рейтингова таблиця конкурсних пропозиці на 2020 рік

Довідково: 
оскільки в Україні введено карантин та запроваджено ряд обмежувальних заходів для запобігання поширенню коронавірусу СOVD-19, засідання конкурсної комісії проводилось в онлайн режимі із застосуванням  засобів мобільного зв’язку та мережі Фейсбук із прямим включенням на офіційній сторінці Департаменту ЖКІ з дотриманням всіх необхідних протиепідемічних заходів безпеки та рекомендацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку