Головна  →  Новини  →  11 серпня 2020

«Київтеплоенерго» впроваджує міжнародні стандарти безпеки праці та охорони здоров’я

До 2022 року КП «Київтеплоенерго» отримає сертифікат відповідності міжнародної системи менеджменту охорони здоров’я та безпеки праці ISO 45001:2018. Мета компанії – гарантувати безпечні умови праці майже 9 тисячам співробітників, профілактика нещасних випадків і професійних захворювань.

Як повідомили у комунальному підприємстві, перехід на європейську систему менеджменту є однією з ключових стратегічних цілей розвитку «Київтеплоенерго» у 2020-2022 роках. Протягом найближчих трьох років існуючу систему охорони праці приведуть у відповідність до міжнародного стандарту ISO 45001:2018 «Система менеджменту охорони здоров’я та забезпечення безпеки праці. Вимоги та керівництво до застосування», розробленого провідними фахівцями в галузі безпеки праці Міжнародної організації зі стандартизації з понад 70 країн світу.

Після цього щороку на підприємстві проводитимуть аудит інтегрованої системи менеджменту безпеки праці. «Київтеплоенерго» підтверджуватиме розроблені програми у сфері охорони здоров’я, інші процедури на відповідність міжнародному стандарту ISO 45001:2018.

«Наша головна корпоративна цінність – життя та здоров’я персоналу. Безпека працівників, високий рівень гігієни праці, досягнення нульового травматизму на робочих місцях є нашою метою у впровадженні міжнародних стандартів праці. Наразі сертифіковані фахівці провели діагностичний аудит діючої системи охорони праці «Київтеплоенерго», за результатами якого ми розпочали роботу із впровадження міжнародних стандартів. До кінця поточного року в компанії буде сформована команда внутрішніх аудиторів із відповідності ISO 45001:2018», – повідомив директор КП «Київтеплоенерго» Вячеслав Бінд.

Нагадаємо, що КП «Київтеплоенерго» входить у трійку найбільших європейських теплогенеруючих комплексів. Цього року компанія продовжує розпочату в минулому році модернізацію енергетичного господарства столиці, заміну тепломереж, технічне переоснащення двох найбільших в Україні ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6 для посилення конкурентоздатності на ринку електроенергії, а також підвищення рівня екологічності та енергоефективності підприємства в цілому.

Перейти до спискуВерсiя для друку