Головна  →  Новини  →  31 серпня 2020

Конкурсна комісія додатково визначила 6 переможців цьогорічного конкурсу проектів із реалізації енргоефективних заходів у будинках ОСББ та ЖБК

Конкурсна комісія для проведення конкурсу проектів із реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), а також у кооперативних будинках (ЖБК) ухвалила рішення про визначення 6 додаткових переможців конкурсу енергоефективних проектів, які будуть реалізовані у 2020 році. Про це повідомив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Науменко.

«За рахунок зменшення фактичної вартості робіт в ході проведення процедури відкритих торгів та у зв’язку з відмовою від участі у співфінансуванні двох переможців цьогорічного конкурсу утворилася економія бюджетних коштів у розмірі 10,5 млн. грн. В межах цієї суми коштів, конкурсна комісія визначила 6 додаткових переможців Конкурсу поточного року, які за результатами рейтингової оцінки, згідно вимог Положення про конкурс, є наступними за порядком після 100 визначених переможців конкурсу 2020 року та мають готову проектну документацію і позитивний експертний висновок», - зазначив Дмитро Науменко.

Він зауважив, що перелік ОСББ та ЖБК, які додатково стали переможцями конкурсу, буде затверджений розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та оприлюднений в установленому порядку в газеті Київської міської ради "Хрещатик".

Нагадаємо, що конкурс енергоефективних проектів із реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені ОСББ, а також у кооперативних будинках (програма співфінансування «70/30») проводиться в Києві 3 2015 року. За період дії програми близько 600 київських багатоповерхівок стали її учасниками і починаючи з 2015 року кияни інвестували понад 253 млн грн в енергоефективність своїх будинків, місто надало допомогу в розмірі 516 млн грн.

Детальна інформація про конкурс ТУТ

Підсумки засідання комісії для проведення цьогорічного конкурсу проектів із реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені ОСББ, а також у кооперативних будинках, що відбулось 19 березня 2020 року ТУТ

Перейти до спискуВерсiя для друку