Результати конкурсу проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, а також у кооперативних будинках

Конкурсна комісія, утворена розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 02.04.2015 № 307 відповідно до рішення Київради від 26.12.2014 № 865/865 року, повідомляє про результати конкурсу проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, а також у кооперативних будинках.

 Переможцями конкурсу проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, а також у кооперативних будинках визнано:

  •  у Дарницькому районі:

- ОСББ «Флагман», ОСББ «Перший будинок», ОСББ «Осокорки-Київ»;

  • у Деснянському районі:

- ОСББ «Данькевича-10», «ОСББ-8», ЖБК «Хімік-14», «Автотранспортник-5»;

  • у Солом’янському районі:

- ОСББ «Башта»;

  • у Шевченківському районі:

- ОК ЖБК «Стріла-3», ЖБК «Квазар-6», ОСББ «Хмельницький».

 

Телефон для довідок: 279-12-66.

Нагадаємо, що  у місті Києві відповідно до Рішення Київради № 865/865 від 6 грудня 2014 року вперше проведено конкурс проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створено ОСББ/ЖБК. 
Однією з вимог участі в Конкурсі була готовність ОСББ профінансувати заходи з енергозбереження у розмірі на менше, ніж 30% від загальної вартості Проекту. Інша частина витрат (відповідно 70%) буде  профінансована за рахунок міського бюджету. При цьому заплановані заходи повинні забезпечити реальну економію енергоресурсів у відсотках відносно фактичного річного споживання за попередній рік до 60 %. Саме за такими критеріями здійснювалась оцінка проектів та визначено переможців. 

Перейти до спискуВерсiя для друку