Головна  →  Оголошення  →  8 червня 2021

Конкурсна комісія додатково визначила 25 переможців цьогорічного конкурсу проектів із реалізації енргоефективних заходів у будинках ОСББ та ЖБК

Конкурсна комісія для проведення конкурсу проектів із реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), а також у кооперативних будинках (ЖБК) ухвалила рішення про визначення 25 додаткових переможців конкурсу енергоефективних проектів (програма співфінансування «70/30»), які будуть реалізовані у 2021 році.

Можливість додаткового визначення переможців цьогорічного конкурсу виникла у зв’язку з тим, що Київрада ухвалила рішення про внесення змін до бюджету м. Києва на 2021 рік, яким передбачено виділення додаткових коштів на реалізацію цієї важливої програми у сумі 55 млн грн.

Таким чином переможцями цьогорічного конкурсу стали 91 ОСББ та ЖБК, на реалізацію їх енергоефективних проектів місто спрямує 155,0 млн грн., а близько 90 млн грн. – розмір внесків співвласників. Роботи на об’єктах переможців 2021 року будуть виконуватися в межах наявних бюджетних призначень.  


 Перелік ОСББ та ЖБК, які додатково стали переможцями конкурсу: ТУТ
(буде в установленому порядку затверджений розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та оприлюднений на офіційному порталі Києва і  в газеті Київської міської ради "Хрещатик").

Підсумки засідання комісії для проведення цьогорічного конкурсу проектів із реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені ОСББ, а також у кооперативних будинках, що відбулось 18 березня 2021 року ТУТ.

Детальна інформація про Конкурс ТУТ

Перейти до спискуВерсiя для друку