КМДА Київська міська державна адміністрація


9 червня 2021

Біля ТРЦ «Ocean Plaza» замінили 100 м зношеної магістральної тепломережі та відновили асфальт

Біля ТРЦ «Ocean Plaza» замінили 100 м зношеної магістральної тепломережі та відновили асфальт

Сьогодні завершено відновлення асфальтного покриття проїжджої частини на вул. Антоновича, 176 біля ТРЦ «Ocean Plaza», де попередньо сталося пошкодження магістральної тепломережі.

Ремонтні роботи були розпочаті 27 травня та здійснювалися у два етапи. Спочатку демонтували старий трубопровід та гідроізоляцію, замінили частину пошкодженої мережі та менш ніж за 2 доби відновили транспортний рух. Згодом розпочали заміну усієї зношеної ділянки, де пролягає трубопровід діаметром 1000 мм. У ремонтних роботах були задіяні три аварійні бригади КП «Київтеплоенерго» та 14 одиниць спецтехніки.

Нагадаємо, пошкодження тепломережі біля ТРЦ «Ocean Plaza», з витоком води на проїжджу частину, сталося 27 травня через зношеність мережі. Його виявили під час гідравлічних випробувань тепломереж (це обов’язкова передумова підготовки теплоенергетичного комплексу до опалювального сезону згідно з Правилами з підготовки теплових господарств до опалювального періоду від 10.12.2008 № 620/378). Магістральний трубопровід на вул. Антоновича експлуатувався з 1987 року.


 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.