Головна  →  Новини  →  13 серпня 2021

Вже з 17 серпня кияни зможуть проголосувати за проекти Громадського бюджету через Київ Цифровий

З 17 серпня до  15 вересня поточного року розпочнеться голосування за проєкти Громадського бюджету Києва. Доступний для кожного киянина Громадський бюджет – це ще один крок до великих покращень. Згуртувавшись з сусідами та друзями ви можете принести реальні зміни у свої райони за найкоротший час.

Обирайте актуальні проєкти чи готуйте на наступний рік нові. Електронне голосування дає шанс кожному ініціативному містянину. Проєкти, які підтримають найбільше киян будуть реалізовані під пильним наглядом громадськості та авторів.

Кожен, хто платить податок в міський бюджет, має право вирішувати куди підуть ці кошти. Свідома позиція кожного проявляється в його голосі. Електронна демократія – це новий та зручний інструмент для розв’язання багатьох проблем. Досвід Канади, США та країн Євросоюзу довів ефективність електронної демократії. А деякі європейські країни Київ вже обігнав в цифровізації та е-урядуванні.

Цього року кияни подали 1365 проєктів. І від ваших голосів залежить, куди саме місто спрямує 200 млн грн.

Управління містом – це завдання не лише мера чи департаментів. Керувати розвитком міста може кожен небайдужий киянин. А міська влада максимально спрощує шляхи комунікації між мешканцями та муніципальними структурами. Зручна цифрова платформа на базі застосунку Київ Цифровий дозволить врахувати кожен голос. Бюджет міських ініціатив у ваших руках.

Перейти до спискуВерсiя для друку