Головна  →  Новини  →  7 червня 2017

Вчора відбулося чергове засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва

Вчора відбулося чергове засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва

Вчора відбулося чергове засідання конкурсної комісії з проведення Конкурсу проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, а також у кооперативних будинках (далі - Конкурс).

В ході зустрічі комісією обговорено поточні питання, що виникають в процесі підготовки нормативних документів стосовно подальшої реалізації конкурсу, а також розглянула клопотання від переможців конкурсу щодо відмови їх участі у цьогорічному конкурсі.

Нагадаємо, відповідно до Положення про Конкурс, затвердженого рішенням Київради від 26.12.2014 року № 865/865 (зі змінами) конкурсна комісія з 20 січня 2017 року оголосила про початок проведення Конкурсу. Прийом документів тривав у Департаменті житлово-комунальної інфраструктури до 28 лютого 2017 року.

Зокрема, Комісія визначила 82 найбільш енергоефективних проекти, які будуть реалізовані в поточному році в межах бюджетних призначень, передбачених у бюджеті міста Києва на зазначені цілі. Також Конкурсною комісією схвалено ще 54, поданих в установленому порядку проекти, які також будуть реалізовані відповідно до прийнятого рішення Київради від 25.05.2017 року, яким передбачається збільшення обсягів фінансування на зазначені цілі. 

Перейти до спискуВерсiя для друку