Головна  →  Новини  →  15 серпня 2014

Продовжуюється обговорення питання готовності міста до осінньо-зимового періоду 2014-2015 рр.

Продовжуюється обговорення питання готовності міста до осінньо-зимового періоду 2014-2015 рр.

 Питання готовності міста до осінньо-зимового періоду 2014-2015 років обговорюються на засіданнях оперативних районних штабів з підготовки та координації роботи міського господарства в осінньо-зимовий період 2014-2015 років заступник директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури інфраструктури Київської міської державної адміністрації Володимир Баженов, заступник директора ПАТ «Київенерго» Григорій Саєнко з представниками управлінь райдержадміністрацій, директорами комунальних підприємств та начальниками ЖРЕО районів.

Вже відбулись засідання в Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському та Оболонському районнах. Так в Дніпровському районні з інформаційним повідомленням про складну ситуацію у місті щодо паливно-енергетичного комплексу виступив заступник директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації Володимир Баженов. В зв’язку зі зниженням лімітів газопостачання Володимир Вікторович закликав присутніх підготуватися приймати рішення в нестандартних ситуаціях, разом з тим, розрахувати існуючи технічні ресурси для ліквідації аварійних ситуацій. Адже першочергова задача в опалювальний сезон це – максимально  зберегти отримане тепло.

Представники управлінь освіти, охорони здоров`я, культури, туризму та охорони культурної спадщини, КП УЗН та КП «Керуюча дирекція» прозвітували про проведені заходи щодо готовності бюджетних установ та житлових будинків до опалювального сезону (отримані акти готовності, повірені лічильники, деякі капітальні приміщення відремонтовано тощо). Також було озвучено можливості ущільнення графіку роботи установ району  та зміни форм культурно-масових заходів.  

Заступник директора ПАТ «Київенерго» Григорій Саєнко зауважив, що на сьогодні Дніпровський район другий в місті з підготовки до зимового періоду та наголосив на необхідності бути готовими використовувати тепло максимально раціонально. Аби опалювальний сезон пройшов стабільно він закликав до економії природнього газу .

Наприкінці наради перший заступник голови райдержадміністрації Ярослав Горбунов наголосив про необхідність забезпечити своєчасну підготовку до осінньо-зимового сезону 2014-2015 років, для чого розробити план дій комунальників в особливих погодних умовах, а також продовжити роз’яснювальну роботу серед мешканців району щодо утеплення своїх приміщень.  

Перейти до спискуВерсiя для друку