Головна  →  Оголошення  →  5 жовтня 2017

18 жовтня відбудеться ІІ Муніципальний форум "Енергоефективна столиця"

Запрошуємо відвідати  ІІ Муніципальний форум «Енергоефективна столиця» (далі – Форум), який буде проходити в рамках Європейського тижня місцевої демократії 18 жовтня 2017 року в центральній залі Міжнародного конгрес-центру «Український дім», за адресою: вул. Хрещатик, 2.

Програма Форуму передбачає виступи голови Київської міської державної адміністрації  Кличка В.В., його профільного заступника Пантелеєва П.О., представників Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА, провідних ЕСКО-компаній, успішних голів ОСББ та ЖБК, проведення панельних дискусій, круглих столів тощо. В ході заходу будуть підведені підсумки року для міста в сфері енергоефективності через призму впровадження державних та міських програм, застосування ЕСКО-контрактів, буде презентовано оригінальні енергоефективні проекти, що реалізуються у столиці тощо.

Впродовж всього Форуму діятиме експозиція лідерів галузі енергоефективності, а по закінченню офіційних виступів проходитимуть засідання круглих столів, де Ви зможете особисто отримати професійну консультацію профільних спеціалістів та відповіді на всі Ваші питання щодо впровадження енергоефективних заходів у Вашому будинку.

Під час паузи за чашкою кави учасники форуму матимуть змогу поспілкуватися з фахівцями та однодумцями, обмінятися досвідом та ідеями.

Основна місія Форуму полягає в тому, щоб кожен відвідувач зміг отримати корисну інформацію, відповіді на всі запитання, знайти нові ідеї та матеріали для реалізації енергоефективних заходів з метою досягнення енергозбереження у власних будинках.

Окрім того, пропонуємо Вам долучитися до еко-акції «Здай батарейку - отримай лотерейку». Ви здаєте старі батарейки або ж використані лампочки та отримуєте лотерейний квиток, який прийме участь в розіграші призів.

Для реєстрації на форум «Енергоефективна столиця» завітайте на сайт ГО «Платформа комфорту» за посиланням: http://pcomfort.com.ua/.

ПРОГРАМА ФОРУМУ

За більш детальною інформацією Ви можете звертатись до організаційного комітету з проведення заходу за телефоном: (044) 591-21-22

Перейти до спискуВерсiя для друку