Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Департамент житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
офіційний вебпортал

До 22 грудня триватиме процес прийому документів на участь у Конкурсі проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках ОСББ/ЖБК

Опубліковано 17 листопада 2017 року о 11:03
фото

Сьогодні у Подільському районі завершили черговий ІІІ-й етап інформаційно-комунікаційних заходів у районних в місті Києві державних адміністраціях щодо підвищення енергоефективності у будівлях столичних багатоповерхівок. Олексій Тихонов, радник заступника голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєва П.О., представники КП "Київжитлоспецексплуатація" Денис Скоренко та представники комунального концерну "Центр комунального сервісу" розповідали про міські програми співфінансування (70/30), надавали консультації, роз’яснення про те як на вигідних умовах спільними зусиллями досягти енергоефективності київських будівель, забезпечити комфортне проживання в них та при цьому знизити вартість комунальних послуг.

Загалом районні семінари відвідали більше 500 киян, це представники ОСББ, ЖБК, ініціативних груп. Як показує досвід, такі зустрічі є найбільш ефективним способом доступно донести до киян інформацію про використання механізмів міської та державної підтримки з впровадження енергоефективних заходів у житловому фонді. 

Нагадаємо, що у столиці діють дві міські програми співфінансування щодо ремонту житлового фонду (70/30), а саме, це:

- програма співфінансування реконструкції, реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переоснащення спільного майна у багатоквартирних будинках міста Києва, які експлуатуються більше десяти років, та передбачає співфінансування робіт у розмірі 30 % вартості робіт за рахунок коштів співвласників багатоквартирного будинку та решти вартості робіт - за рахунок коштів бюджету міста Києва. Отримати консультацію із зазначеного приводу можна в КП «Київжитлоспецексплуатація» за адресою: вул. Володимирська 51-а, тел. 235-71-25; комунальному концерні «Центр комунального сервісу» тел. (044) 247-40-40.

- конкурс проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких створені ОСББ/ЖБК, який успішно діє вже третій рік поспіль. У 2015 році за цією програмою енергоефективні заходи провели в 13 будинках на 5,5 млн. грн., в 2016 році 62 будинки отримали гранти на суму 20 млн. грн., а в 2017 році – переможцями визначено 135 проектів на загальну суму 170,0 млн. грн.  

На сьогодні вже розпочато процес прийому документів від ОСББ/ЖБК на участь у 2018 році у вищезазначеному Конкурсі. Конкурсною комісією оголошено про початок його проведення з 01 листопада. Форма подання проекту встановлена додатком до Положення про конкурс проектів з реалізації енергоефективних заходів у житлових будинках міста Києва, в яких ОСББ/ЖБК, затвердженого рішенням Київської міської ради від 26.12.2014 року № 865/865 (зі змінами).

Прийом документів триває у Департаменті житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з 01 листопада 2017 року до 22 грудня 2017 року щовівторка з 9:00 до 13:00 години та щочетверга з 14:00 до 18:00 години за адресою: вул. Велика Житомирська, буд. 15-А, каб. 13-14. Телефон для довідок (044) 279-12-66.

Оголошення про конкурс, напрями реалізації проектів, вимоги та форма їх подання: ТУТ 

 

ФОТО ІНФОРМАЦІЙНИХ ЗУСТРІЧЕЙ: ТУТ  


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux