Головна  →  Новини  →  5 березня 2015

КП «Київкомунсервіс» оголошує про початок конкурсу дитячої та юнацької творчості «Обери чисте майбутнє»

КП «Київкомунсервіс» оголошує про початок конкурсу дитячої та юнацької творчості «Обери чисте майбутнє»

У період з 15 лютого до 10 квітня 2015 року, за ініціативи комунального підприємства «Київкомунсервіс», у столиці проводиться міський конкурс дитячої та юнацької творчості «Обери чисте майбутнє».  В ньому беруть учать учні загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці центрів творчості, які мають небайдуже ставлення до проблеми поводження з відходами та усвідомлюють усю важливість впровадження та підтримки системи роздільного збору відходів.

На сьогодні питання екології стоїть досить гостро не тільки в Україні, а й у всьому  світі, тому дуже важливо підвищувати рівень екологічної свідомості молоді та усього населення.  У природі немає ніякого сміття. Усе створене природою слугує початком чогось нового.

Конкурс дає змогу розкрити творчий потенціал дітей, залучити їх до вирішення важливих питань стосовно поводження з відходами, отримати безцінний досвід, нові знання та уміння, знайти нових друзів «однодумців» і привити більш дбайливе ставлення до навколишнього середовища.

«Учасники на власному прикладі демонструють, як вдихнути нове життя старим речам, які застаріли морально або перестали вписуватися в новий стиль будинку, і тим самим не лише створити нові оригінальні та практичні речі, але й зберегти нашу планету» - зазначив директор КП «Київкомунсервіс» Євгеній Русін. 

Перейти до спискуВерсiя для друку