Головна  →  Новини  →  20 жовтня 2018

У Києві розпочали підключення житлових будинків до опалення

У Києві розпочали масове підключення багатоквартирних житлових будинків до системи централізованого опалення у зв'язку зі зниженням температури повітря. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Сьогодні він інспектував роботу аварійно-відновлювальних бригад та стан підключення опалення у Святошинському, Солом'янському, Подільському та Оболонському районах.

«Саме в цих районах комунальне підприємство «Київтеплоенерго» фіксує значну кількість пошкоджень мереж. Комунальні служби працюють у напруженому графіку, понад 40 аварійних бригад «Київтеплоенерго» здійснюють роботу цілодобово, а житлово-експлуатаційні дільниці – без вихідних, щоб забезпечити надійну подачу теплоносія. За останні кілька днів уже ліквідували майже 300 пошкоджень», – зауважив Петро Пантелеєв.

Він наголосив, що опалювальний сезон у столиці розпочався ще 15 жовтня: за індивідуальними заявками розпочали підключення лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери. Станом на 20 жовтня підключені 163 лікарні, 282 школи, 458 дитячих садків.

Джерело: Офіційний портал Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку