Головна  →  Новини  →  27 грудня 2018

Увага! Інформація для споживачів щодо Закону «Про ринок електричної енергії», що набуває чинності з 1 січня 2018 року

Увага! Інформація для споживачів щодо Закону «Про ринок електричної енергії», що набуває чинності з 1 січня 2018 року

Із 1 січня набирає чинності Закон України «Про ринок електричної енергії». Країна працюватиме в нових умовах ринку електроенергії, що передбачає серйозні зміни в постачанні та закупівлі електричної енергії, які необхідно врахувати. Про це сьогодні під час прес-брифінгу повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«У першу чергу, ми хочемо звернутися до організацій, що управляють житловими будинками, до керівників, які управляють житлово-будівельними кооперативами, ОСББ – оскільки саме ці організації , посадові особи відповідальні за нормальну життєдіяльність людей у цих будинках, за роботу будинкової  інженерії, і тому без стабільного постачання електроенергії точно не обійтися. Зараз всі організації повинні організувати перехід на роботу в умовах нового законодавства», – повідомив заступник голови КМДА.

Також він наголосив, що згідно з рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), зростає ціна на електроенергію, що безумовно відобразиться на господарських процесах житлових організацій, зокрема, вартості їхніх послуг.

Інформація щодо нових умов постачання електроенергії у рамках нового законодавства для юридичних та фізичних осіб – дивіться у відео ТУТ 

Перейти до спискуВерсiя для друку