Головна  →  Новини  →  6 грудня 2022

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ ТЕПЛО-, ВОДОПОСТАЧАННЯ!

19.12.2022 року заплановано засідання Київської міської територіальної  комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах (далі – Територіальна комісія). 

У разі наявності заборгованості з різниці в тарифах відповідно до Закону України «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та підприємств централізованого водопостачання і водовідведення», підприємства тепло-, водопостачання мають право надати до Територіальної комісії на узгодження.

Розрахунки обсягів заборгованості з різниці в тарифах та підтвердні документи відповідно до  постанов Кабінету Міністрів України від 01 вересня 2021 року №  932 (зі змінами) «Про затвердження Типового положення про територіальну комісію з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах»; від 15  вересня 2021 року № 977 (зі змінами) «Про затвердження Методики визначення заборгованості з різниці в тарифах». 

Розрахунки обсягу заборгованості з різниці в тарифах суб’єкти господарювання направляють до Територіальної комісії за адресою: 01044, м.Київ, Хрещатик, 36. Телефон секретаря комісії: 044-272-06-24.

Звертаємо увагу, що розрахунки обсягу заборгованості з різниці в тарифах, подані суб’єктами господарювання до Територіальної комісії, оприлюднюються в інформаційно-телекомунікаційній системі «Єдиний веб-портал територіальної громади міста Києва» та на офіційному веб-сайті НКРЕКП не пізніше ніж за три робочих дні до їх розгляду на засіданні Територіальної комісії.

Додаток:

Лист Міністерства розвитку громад та територій України щодо розрахунку обсягу заборгованості з різниці в тарифах підприємствами ТКЕ від 02.12.2022р.

Лист Міністерства розвитку громад та територій України щодо розрахунку обсягу заборгованості з різниці в тарифах підприємствами ТКЕ від 09.12.2022р.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку